onsdag 26. mars 2014

Sissels lapskaus i Slow Cooker

Måtte prøve noe nytt i Slow cookeren idag, tok utgangspunkt i en oppskrift på Irish stew som på norsk blir irsk lapskaus. :-)


Oppskrift til sultne 2 personer:
2 ss rapsolje
600 gr. strimlet svinebiff
1 ss mel
1 løk
3 gulrøtter
5 poteter
1 ss tomatpurè
5 dl kjøttbuljong (2 terninger)
Urtesalt
Pepper


Ha oljen i slow cookeren først, tilsett så kjøttet, strø over mel. Skjær løken i båter/store biter og legg over kjøttet.







Skjær gulrøttene i skiver (jeg brukte ostehøvel) og legg over kjøttet,







skrell og del potetene i passe store terninger og ha over gulrøttene. Bland tomatpurè med buljong og hell over. Ha på urtesalt og pepper.







Legg på lokket og sett Slow cookeren på low, la den stå i ca 8 timer.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar