tirsdag 28. januar 2014

Kyllingburger med hjemmelaget brød

Middag i en fei med hjemmelagede hamburgerbrød :-)
Oppskriften er til 4 små brød

Hamburgerbrød
200 gr fullkorn speltmel
1/2 ts urtesalt
1 ts natron
1,2 dl soyamelk (romtemperert)
1/2 ts brunt sukker
2 ts rapsolje

+ bittelitt mel til utbaking (pass på at du ikke tar for mye, de er best hvis de er litt klissete)
og sesamfrø til å strø over

Bland alt i en bakebolle/kjøkkenmaskin til du får en jevn deig, del deigen i fire og lag 4 flate boller som legges på en bakeplate dekket med bakepapir.
Pensle med vann og strø over sesamfrø.

Stek på 200 grader i ca 12-15 minutter til de er gjennomstekt og har en fin farge.


Stek den burgeren du vil ha, legg på salat og annet godt du vil ha på og nyt!
:-)







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar