lørdag 18. januar 2014

Helg og nystekt brød til frokost

Lørdag morgen og jeg er oppe "tidlig" for å bake brød til frokost. Har oppdaget hvor enkelt det er å bake brød med natron i stedet for gjær, her er dagens resultat:


Oppskriften er for dere som gjerne vil prøve er:

Sissels natronbrød

200 gram siktet speltmel
200 gram fullkorn speltmel
100 gram havregryn
1 ts natron
1 ts salt
2,5 dl Alpro yoghurt naturell (soya)
0,5 dl Alpro soyamelk
ca 2 dl. kaldt vann

Bland alt sammen til en fin og jevn deig, bak ut den fasongen du vil ha på brødet (avlang, rund...) og lag noen snitt på toppen.

Legg brødet på en bakeplate med bakepapir og sett det i forvarmet ovn på 175 grader i ca 45 minutter.

Avkjøl og nyt :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar